DE BEDSTE ROCK-HITS

HVEM ER ROCKTRAIN ?Rocktrain består af 5 yderst erfarne musikere, som med stor spilleglæde, energi og entusiasme, fyrer den af ud over scenekanten, med de bedste rockballder.

Bandet har spillet sammen i mere end 25 år, og det kan både mærkes, høres og ses når besætningen fyrer op under de varme kedler.


Rocktrain har erfaring med livemusik til en hver fest - fra mindre private fester til større firma-arrangementer, festivaler og offentlige koncerter. 

... Et er sikkert - der kører med fuld rød og damp - hver gang !


Velkommen ombord på Rocktoget.. Besætningen består af:Michael Z. Haugaard

Bas & kor


Michael spiller den fede bas, men har også super backinvokal. Han er manden for en god bemærkning, eller en lille historie. Michael holder styr på detaljerne, og har derfor også den fornemme funktion som kapelmester i Rocktrain.

Jacob Eriksen

Trommer


Der er ingen tvivl om, at Jacob er rytmefast. Faktisk kan man stille uret efter hans slag og præcision. Derudover, så er Jacob en meget erfaren og dygtig trommeslager, med styr på stikkerne.

Niklas Lamhauge

Guitar & kor


Ud over at være den som ser sejest ud, så kan Niklas spille på lidt af hvert. Han er vist også indehaver af størst antal instrumenter i bandet (men batler vist med Peter). Niklas spiller en rigtig fed guitar, men har også en spot-on vokal.


Peter Frøslev

Lead guitar


Peter er manden for de sprøde & karakteristiske guitartoner.

Når Peter slår strengene an, så er det = fest og gang i den. Derudover, så er Peter indehaver af bandets flotteste ben.

Sonny Andersen

Sang & guitar


Sonny har bred erfaring med at synge i forskellige genre og stilarter. Når tonerne går højt, så man ikke i tvivl om, at han mener det. I sammenspil med publikum, sørger Sonny for en fælles fest ud over scenekanten. Sonny er også webmaster på Roktrain.dk