Peter Frøslev

Lead guitar

 

Peter er manden for de sprøde & karakteristiske guitartoner.

Når Peter slår strengene an, så er det = fest og gang i den. Derudover, så er Peter indehaver af bandets flotteste ben.

Niklas Lamhauge

Guitar & kor

 

Ud over at være den som ser sejest ud, så kan Niklas spille på lidt af hvert. Han er vist også indehaver af størst antal instrumenter i bandet (men batler vist med Peter). Niklas spiller en rigtig fed guitar, men har også en spot-on vokal.

 

Sonny Andersen

Sang & guitar

 

Sonny har bred erfaring med at synge i forskellige genre og stilarter. Når tonerne går højt, så man ikke i tvivl om, at han mener det. I sammenspil med publikum, sørger Sonny for en fælles fest ud over scenekanten. Sonny er også webmaster på Roktrain.dk

Hvem er Rocktrain ?

 

Rocktrain består af 5 erfarne rockmusikere, som ed stor spilleglæde, energi og entusiasme, fyrer den af ud over scenekanten, med en god gang rock n' roll..

Bandet har spillet sammen i mere end 20 år, og det kan både mærkes, høres og ses.

 

De erfarne musikere kender hinanden særdels godt, og man mærker derfor hurtigt spilleglæden og sammenholdet.

Rocktrain har erfaring med livemusik til en hver fest og lejlighed - fra mindre private fester til større firma-arrangmeneter og offentlige koncerter..

Et er sikkert - der kørers med fuld røg og damp - hver gang !

Rocktrain består af:

Jacob Eriksen

Trommer

 

Der er ingen tvivl om, at Jacob er rytmefast. Faktisk kan man stille uret efter hans slag og præcision. Derudover, så er Jacob en meget erfaren og dygtig trommeslager, med styr på stikkerne.

Michael Z. Haugaard

Bas & kor

 

Michael spiller den fede bas, men har også super backinvokal. Han er manden for en god bemærkning, eller en lille historie. Michael holder styr på detaljerne, og har derfor også den fornemme funktion som kapelmester i Rocktrain.

Copyright2016©Rocktrain.dk